Vélemények bővebben

1. vélemény

Kedves Fogarasi István, és csapata!

Hugyecz József vagyok a bánki, Juhász Gyula út 2 szám alatti ház építtetője, megálmodója, és kiviteleztetője.Egy ház megépítése során, sok-sok, bosszúság, és élmény éri az embert. Én azt gondolom hogy mindennek a jó oldalát és a jövőbe látást kell előtérbe helyeznünk. Van a kőműves aki alkot valamit, van a tetőfedő aki eltakar valamit, van a bádogos, burkoló és az asztalos aki foltozza a helyzetet, és vagytok ti akik egy új színt visztek a ház arculatába.
Köszönöm hogy részt vettetek a külső dizájn megalkotásába, örülök hogy megtaláltalak titeket, akik azt alkottátok meg az alap mesteremberek előzetes munkája után, amiről álmodtam.Biztos vannak szebb házak, igényesebb megjelenésűek, de nekem az számít, ami az enyém, és én maximálisan meg vagyok elégedve a munkával, és az utólagos finomításokkal.
Remélem, sok embernek okoznak még hasonló élményt, mint amit én kaptam.

Baráti Üdvözlettel
Hugyecz József


2. vélemény

Másfél éve szerettük volna felújítani a kerítésünket és a kertben szintkülönbségek vannak, és erre szerettünk volna megoldást. Több megoldást is néztünk, de a Falplasztika mellett döntöttünk, mivel olyan formákat, színeket is ki tudtak alakítani, ami máshol nem található, valamint az ára sokkal kedvezőbb volt, mint a többi terméknek. A felújítás végén még egy védőréteget is kapott a felület, ami megvédi a vakolatot a külső hatásoktól és nem porlik el, mint pl. a sima tégla fal. A végeredménnyel nagyon meg voltunk, vagyunk elégedve olyan szép lett a kerítés és a kert, hogy azóta is megállítanak minket az utcán, hogy ki csinálta.

Palásti Károly 
Vác, Alsó utca


3. vélemény

Kedves Niki és István!

Lakásunk felújítása kapcsán ismerkedtünk meg közelebbről a mediterrán hangulatot sugárzó festékek és kőburkolatok elkészítésének lehetőségével.  Elképzeléseink formába öntésével és a kivitelezésben is kedves, segítőkész partnerekre találtunk a termékek forgalmazásával foglalkozó Nikolettában és Istvánban. Ötleteikkel  és tapasztalatukkal nagy mértékben hozzájárultak egy új hangulat és színvilág megteremtéséhez. Barátaink, ismerőseink is csodálattal és elismeréssel  tekintenek az újjávarázsolt, meghitt otthonunkra. Fantasztikus és egyedi megoldások tárházából volt lehetőségünk választani.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a terméket és azt, hogy ennél a cégnél teljesen ingyenes a segítségnyújtás ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Sinkó Pál és Hajnalka
Vác, Berkes András utca


4. vélemény

Garázsunk homlokzata egyik oldalon zsalukőből, másik oldalon pedig OSB lapból készült. Komoly dilemmát okozott, hogy milyen mutatós, egyben tartós burkolattal tudnánk egységesen befedni. Így esett a választás a Falplasztika termékre, melynek hihetetlen előnye, hogy OSB lapra is felhordható. A végeredmény, az már magáért beszélt! Nagyon kedvező áron, egy gyönyörű dekoratív felületet  kaptunk. Ez a technológia annyira kreatív, és olyan sok lehetőséget nyújt, hogy a teraszunk falburkolatát, lakásunkban az álgerenda elkészítését is Falplasztikával tervezzük.

Kövesi Attila
Vác, Bauer M. utca 


5. vélemény

Kedves István! 

Köszönöm a leírást, az alábbiakban összefoglalom élményeimet a Falplasztikával kapcsolatosan.
Előzmények:
Először is a fő feladatunk az volt, hogy a kandalló beépítése során találjunk egy megfelelő díszitő követ.A kandalló beépítésére mindenfelé 150-350e körüli árakkal találkoztunk, amely nem fért bele a családi költségvetésbe.
Ezért megmaradt ytong és gipszkarton használatával alkottuk meg végül az alapszerkezetet.
Közben hónapok óta csak a megfelelő burkolatot kerestük, de több gondunk is akadt:
- az egyik, hogy a kövek súlya kb. 60-80kg/m2 volt, amely a tervezett gipszkarton felület esetében azért aggasztóan nagy volt

- a másik gondunk, hogy sarokelemeket csak néhány kő esetében gyártottak és pont azok nem tetszettek

- B megoldásként maradt a sarkok kialakításánál, hogy hol az egyik, hol a másik vége látszódik és így záródnak

- fejtörést okozott, hogy a kövek esetében nagyon sok vágással kell számolni, ami azért nagyon lassítja a folyamatot.

"Kőkeresőben" járva a Construmán találkoztam a Falplasztika terméketekkel, szó mi szó kicsit idegenkedtem is tőle először, de a súly/m2 előnyök egyértelműen nem engedték, hogy elvessük ezt a variációt.
Ezúton köszönöm is Neked egyrészt a bátorítást, másrészt a folyamatos segítséget.
Összegezve a tapasztalataimat:
- az alapanyag nagyon jó
- a technológia szuper
Kandalló burkoláshoz szerintem nagyon ideális a Falplasztika, könnyű, gyors, viszonylag tiszta munka, nem kell vágni, a széleket nagyon szépen meg lehet csinálni. 
Összességében örülök, hogy ezzel burkoltuk a kandalló környékét, az első látogatóinknak nagyon tetszett, teljesen rakott kő hatása van.

Üdvözlettel:
Gyuri
Budapest, XVI.ker. Wesselényi u.