Falarculati tanácsadás

SZEMÉLYES MENTŐÖV NEKED -
stílusodra és falaidra "dobva"


Mit szólnál egy személyre szabott segítséghez,   ami Téged is kihúz falszépészeti gondjaidból?
 

 
El tudod képzelni, hogy a falszínek, a falfestési technikák és a különféle falburkolatok igazodnak Hozzád - a Te épületedhez, otthonodhoz és nem fordítva?

Akkor most a legjobb helyen vagy - a személyre szabott  Falarculati Tanácsadás és a Falarculat specialisták segítenek Neked és megoldást nyújtanak a Te problémáidra!
 

Milyen egyedálló lehetőségeket biztosít a tanácsadás? 
 

1.„Csak” Rólad és falaid szépségéről szól: olyan öteleteket, tanácsokat és konkrét megoldásokat nyújtunk, amit talán el sem tudsz képzelni és amivel garantáltan megtaláljuk számodra az álom falszínt és falburkolatot

2. Valósághű mintafelületek: számos meglévő és egyedi szín-és forma variácóval, struktúrával készülő felületek, melyek ugyanúgy néznek ki a valóságban is, minta ahogy a falaidon fog mutatni  

3. Saját színpaletta készítés: általad megálmodott, egyedileg, személyre és otthonodra szabottan készülő színvilágok, színárnyalatok a kockázatmentes színválasztás érdekében 

4. Választható helyszín: bemutatótermünkben, otthonodban vagy online is kérheted a tanácsadást

5. Ördög útja garancia: bemutatótermünkben történő Személyes Falarculati Tanácsadás első 20 perce után, amennyiben úgy éreznéd, hogy nem vagy elégedett, akkor azt jelezd felénk. A bemutatóterem 50 km-es körzetén belüli útiköltséged árát 100%-ban visszatérítjük Neked, hogy ez ne legyen az ördög útja!

+1. Falarculat prémium*** kupon: csak és kizárólag a Személyes Falarculati Tanácsadás ideje alatt ingyenesen igényelhető, jelentős kedvezményt, bónuszokat tartalmaz

 ♦ 3D látványterv ♦ ingyenes helyszíni felmérés ♦ ellenállhatatlan m2 bónuszok ♦ + 1 személyes meglepetés

Milyen helyszíneket választhatsz a tanácsadáshoz? 


1. „ Mi megyünk Hozzád I Falarculati tanácsadás”


Ha az épület, helyiség saját környezetében, meghatározó elemeihez hozzátéve szeretnéd megnézni, kiválasztani a színeket, formákat a tökéletes harmónia érdekében a Falarculat specialistái személyesen kimennek az általad kért helyszínre. 
A kiszállás díja 100 Ft+ Áfa/km.

2. „ Gép előtt ülve - online I Falarculati tanácsadás”

Túl messze vagy tőlünk, de mégis szükség lenne egy gyors segítségre, mielőtt bármit döntenél?
E-mailen keresztül küldött fotóid, terveid illetve elképzeléseid, igényeid leírása alapján látványterv és színvilág elkészítése történik.
 

Válassz kedvedre, lehetőségeid szerint, ahol számodra szimpatikus! 


Mennyibe kerül a Falarculati tanácsadás? 


1. „Gép előtt ülve- online I Falarculati tanácsadás”
       Ára: 10.000 Ft, időtartama: 30 perc 

2. „Mi megyünk Hozzád I Falarculati tanácsadás”

       Ára: 20.000 Ft + 100 Ft/km kiszállási költség,  időtartama: 2 óra  
A tanácsadás nem jár vásárlási kötelezettséggel.

Amennyiben a tanácsadás ideje alatt a falszépészeti megoldások és kizárólag csak a tanácsadás ideje alatt érvényes ellenálhatatlan ajánlatok elnyerték tetszésedet, dönthetsz úgy, hogy megrendeled a falszépészeti megoldásokat.
Ebben az esetben a Falarculati Tanácsadás teljes árát  beszámítjuk megrendelésedbe és így az ingyenes is lehet számodra.


Hogyan kérheted a Falarculati tanácsadásodat?
 

1. Töltsd ki az alábbi mezőket.

2. A "Feliratkozás" gombra kattintva küldd el és már készen is van!